Onze Diensten

Het is dus mogelijk dat de organisatie waar je hebt gesolliciteerd ons vraagt om jou bij hen te detacheren. Wij nemen het werkgeverschap dan over van je opdrachtgever. Wij nemen in dat geval verantwoordelijkheid voor al jouw werkzaken: van loopbaanbegeleiding tot je urenadministratie en van je arbeidsvoorwaarden tot je salarisuitbetaling. We letten op gelijkheid hierin met je collega’s die wel direct in dienst zijn bij je opdrachtgever. Een groot voordeel is dat wij je ook begeleiden naar nieuw werk wanneer je opdracht bij je huidige opdrachtgever afloopt. 

Payroll is een dienst waarbij wij het werkgeverschap van u overnemen, met meer bijkomende voordelen dan alleen het uitbesteden van uw salarisadministratie. U kunt uw payrollmedewerkers bijvoorbeeld tot 5,5 jaar flexibel inzetten en financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uitsluiten.

Heeft u tijdelijk, voor een kortere of langere periode, extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste flexcollega binnen de afgesproken tijd. De flexcollega gaat vervolgens bij u aan de slag en is bij Praktica Uitzendgroep in dienst.

Op basis van de gewerkte uren, wordt de flexcollega wekelijks betaald en ontvangt u een factuur.

Voordelen:

  • U heeft snel een geschikte medewerker.

  • U bespaart veel tijd en geld (o.a. geen wervings- en administratiekosten).

  • U loopt geen risico bij ziekte No cure, no pay.

U wilt iemand direct in dienst nemen, maar niet zelf opgezadeld zitten met een mailbox vol sollicitatiebrieven waar uw mensen onnodig veel tijd aan kwijt zijn. Werving & selectie is in dit geval de oplossing, in samenspraak met u maken wij een plan voor de werving & selectie van personeelsadvertentie tot aanstellingsbrief. U kunt zelf bepalen op welke manier de werving & selectie plaatsvindt. Wilt u bijvoorbeeld met of zonder naam in de personeelsadvertentie of wilt u helemaal geen advertentie, zelf de gesprekken voeren of dit geheel buiten de deur houden. Kortom, we kunnen veel tijd, energie en geld voor u besparen door te doen waar we goed in zijn, na uitvoerige gesprekken met betrokken partijen biedt Praktica Uitzendgroep de passende matches.