Over ons

Over Praktica Uitzendgroep

Praktica Uitzendgroep is een toonaangevend uitzendbureau met jarenlange ervaring in de branche, gevestigd in het bruisende Amsterdam. Wij zijn gepassioneerd in het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en tijdelijke medewerkers.

Onze Missie en Visie

Bij Praktica Uitzendgroep hebben we een duidelijke missie: kandidaten helpen aan een baan die naadloos aansluit bij hun vaardigheden en ambities. Hierdoor leveren wij onze opdrachtgevers hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers die optimaal passen binnen hun organisatie.

Onze Onderscheidende Kenmerken

Scherpe Tarieven: Praktica Uitzendgroep biedt concurrerende tarieven. Vergelijk ons gerust met anderen in de branche.

Adhoc Service: In noodgevallen leveren wij uitzendkrachten binnen het uur. We begrijpen de dringende behoeften van onze klanten.

Vervoersservice: Onze toewijding gaat verder dan alleen het matchen van personeel. Wij bieden vervoersdiensten om ervoor te zorgen dat uitzendkrachten gemakkelijk op hun werkplek kunnen komen.

Onze Kernwaarden

Praktica Uitzendgroep staat bekend om haar sterke ad-hoc oplossingen en uitstekende bereikbaarheid. We zijn er trots op dat we flexibele oplossingen bieden en actief meedenken met zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze pijlers.

Wij hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten ons in om het belang van opdrachtgevers in balans te houden met dat van medewerkers. We zijn gecertificeerd door de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid, met NEN 4400-1 certificering.

Onze Toewijding aan U

Bij Praktica Uitzendgroep luisteren we naar onze klanten en medewerkers. We dragen de verantwoordelijkheid om klanten te ontzorgen en tevreden te stellen. Ons succes wordt afgemeten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en service. Met een persoonlijke benadering en uitmuntende dienstverlening overtreffen wij de verwachtingen van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Met Praktica komt u nooit voor verrassingen te staan.

Maak kennis met Praktica Uitzendgroep, uw betrouwbare partner voor personeelsoplossingen in Amsterdam en omgeving.

Waarom Praktica Uitzendgroep?

Ervaren en Betrouwbaar: Wij hebben een bewezen staat van dienst en zijn een betrouwbare partner in de uitzendbranche.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: We zetten ons in voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid in ons werk.