Geopend van 09:00 - 17:00

020 - 789 1007 info@prakticauitzend.nl

Over ons

Praktica Uitzendgroep is het gespecialiseerde uitzendbureau dat al jaren ervaring heeft binnen de uitzendbranche. Wij zorgen voor de juiste match tussen u en uw tijdelijke medewerkers.

Praktica Uitzendgroep kan gelet op haar grote netwerk zeer snel aan de vraag voldoen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van mensen en bedrijven. Praktica kan u van dienst zijn bij het werven en selecteren van het juiste personeel.

Onze missie is kandidaten helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Hierdoor leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers die optimaal passen binnen hun organisatie.


Wij onderscheiden ons mede door:

  • Onze 24 uur service (Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar)
  • Onze scherpe tarieven (Vergelijk ons!!!)
  • Onze ad hoc service (Binnen een uur heeft u uitzendkrachten ter plaatse)
  • Onze vervoersservice (Uitzendkrachten worden gehaald en gebracht)


Praktica Uitzendgroep staat bekend om haar sterke ad- hoc oplossingen en goede bereikbaarheid. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. We staan voor flexibele oplossingen en meedenken met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. Ook kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Daarbij houden we het belang van opdrachtgevers in balans met het belang van medewerkers. Het is vanzelfsprekend dat we voorop willen lopen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We luisteren naar onze klanten en naar onze medewerkers. We nemen de verantwoordelijkheid om klanten te ontzorgen en tevreden te stellen. We meten ons succes af aan onze kwaliteit en service. Zo geven we invulling aan onze betrokkenheid bij ons bedrijf. Met onze goede dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij de verwachtingen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Zo komt u met Praktica nooit voor verrassingen te staan.

Praktica Uitzendgroep is aangesloten bij en gecertificeerd door de NBBU de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Wij zijn geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid en daarnaast zijn we ook NEN 4400-1 gecertificeerd.