Geopend van 09:00 - 17:00

020 - 789 1007 info@prakticauitzend.nl

Werkgever worden

Arbeidsmarktspecialist

Wij vinden voor u gemotiveerde professionals en ontzorgen u met onze HR diensten. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. Ons doel is dat uw medewerker zich gezien voelt, zich kan blijven ontwikkelen en het werk kan doen waarin hij het beste tot zijn recht komt. Zo haalt u het optimale uit uw medewerkers en biedt u hen wat ze verdienen: werk dat bij hen past.


De juiste kandidaat op het juiste moment

De ideale kandidaat moet niet alleen aansluiten bij het functieprofiel, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en het team. Vertel ons wat u zoekt en wij gaan aan het werk! 


Opdrachtgevers

We hebben al een aantal jaren dezelfde vaste opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn dan ook het visitekaartje van het bedrijf. Dienstverlening op maat is voor veel bedrijven een winstgevende motor. Maar als die hapert, blijven taken liggen. Processen lopen spaak. Soms lukt het om intern oplossingen te vinden om het tekort aan capaciteit of expertise aan het vullen. Herverdeling van werkzaamheden. Mensen op andere posten. Tot blijkt dat de werkdruk te hoog oploopt. In dat geval ligt de sleutel elders, Bij Praktica Uitzendgroep. Daar staan ervaren medewerkers stand-by. In overleg gewogen en gekozen, zodat hun kennis en attitude aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf. We koesteren niet alleen onze huidige bekende opdrachtgevers, maar gaan ook graag de uitdaging aan om nieuwe projecten op te starten.

De directie van Praktica Uitzendgroep geeft presentaties over de werkwijze, haar projecten en de gehele organisatie van het bedrijf. We komen daarvoor graag bij onze (potentiële) relaties langs of we nodigen hen uit bij ons op het hoofdkantoor te Amsterdam.