Kiwa-logo-short-RGB-SQUARED-768x768.jpg

KiWa

Bij Praktica Uitzendbureau koesteren we een sterke toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Daarom zijn we verheugd te kunnen mededelen dat we KIWA-gecertificeerd zijn.

KIWA is een gerenommeerde en onafhankelijke organisatie die wereldwijd bekend staat om haar strenge normen en controles op het gebied van kwaliteitsmanagement en veiligheid. Het verkrijgen van een KIWA-certificering vereist dat we voldoen aan strikte criteria en procedures, en dat we voortdurend streven naar verbetering in onze processen en dienstverlening.

Door te kiezen voor Praktica Uitzendbureau, kunt u erop vertrouwen dat wij ons houden aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit betekent dat we zorgvuldig geselecteerde kandidaten leveren die voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf, en dat we onze dienstverlening op een transparante en professionele manier uitvoeren.

Wanneer u samenwerkt met Praktica Uitzendbureau, kiest u voor kwaliteit en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw personeelsbehoeften.